Socijalna radnica u Klubu 60+

13/10/2011

Socijalna radnica Nada Halilović iz Centra za socijalnu skrb Vukovar je članovima kluba 60+, te korisnicima udruge Bosino koji su korisnici socijalneskrbi održala kratko predavanje. Cilj predavanja je ukazati na promjene u Zakonu u socijalnoj skrbi, koji je stupio na snagu početkom mjeseca lipnja, te upoznati ovu kategoriju građana sa kriterijumima ostvarivanja zakonom zagarantiranih prava.

Predsjednik “Bosina” Nenad Manojlović je podsjetio kako Udruženje ima 70-tak korisnika, te kako je današnja akcija dio projekta koje provodi u saradnji sa Ministarstvom zdravstva i socijalne skrbi. Nakon predavanja članovi udruge Bosino i kluba 60+ postavljali su brojna pitanja, a najviše su ih zanimala ona o pravima pomoći za uzdržavanje, troškovima stanovanja dajući primjere iz svakodnevnog života.

07/05/2023
Prikupljena sredstva za kupnju rabljenoga automobila

Zahvaljujući prikupljenim donacijama kupili smo rabljeno službeno vozilo marke Ford C-Max iz 2008…

11/10/2022
Prikupljanje donacija za službeni automobil

Prikupljanje donacija za službeni automobil … Udruga Briga o starim i nemoćnim osobama (BOSINO) iz…

08/08/2022
Donacija

Zahvaljujemo se na traženoj donaciji tvrtke Sedra Rail d.o.o.koja je pomogla radu udruge i našim…

Donacije

Udrugu BOSINO možete donirati putem Keks Pay aplikacije koja omogućuje brzo, jednostavno i sigurno slanje uplata bez naknada.

Aplikaciju mogu besplatno preuzeti i koristiti svi građani neovisno o tome u kojoj banci imaju otvoren račun.

Skeniranjem QR koda kroz Keks Pay aplikaciju možete brzo i jednostavno donirati, potrebno je upisati samo željeni iznos koji ćete donirati.