Predavanje o sigurnosti u prometu za starije osobe

30/04/2012

Dana 27.04.2012 godine sa početkom u 9:30, vukovarska udruga Brigu o starim i nemoćnim osobama ‘’BOSINO'’ u saradnji sa PP Vukovar za svoje korisnike Kluba 60+ organizirala je predavanje na temu sigurnosti starih i nemoćnih osoba u prometu.

Predavanje je održao policijski službenik za sigurnost i prevencijucestovnog prometa Nevenko Čepo. Cilj predavanja je, kako ističe Čepo, dodatnom edukacijom utijecati na smanjenje broja stradalih, budući da su stari i nemoćni naugroženija skupina učesnika u prometu.

Predsjednik ‘’Bosina'’ Nenad Manojlović je podsijetio kako Udruga svojim dijelovanjem podiže kvalitetu života starih, nemoćnih i osobama sa invaliditetom na području Vukovarsko-srijemske županije punih 12 godina te da su ovakva i slična predavanja vrlo učestala. Ukupno je bilo prisutno 12 članova Kluba 60+, 3 djelatnike te predsjednik i zamjenica predsjednika udruge.

08/08/2022
Donacija

Zahvaljujemo se na traženoj donaciji tvrtke Sedra Rail d.o.o.koja je pomogla radu udruge i našim…

09/05/2022
DONACIJE UDRUZI BOSINO

Zahvaljujemo se tvrtkama … VODOPRIVREDA SPLIT, d.d. SOLIN (500,00 kn) ELCON GERAETEBAU D.O.O.

21/03/2022
DONACIJE TVRTKE SCHNEIDER ELECTRIC D.O.O.

Zahvaljujemo se tvrtki Schneider electric d.o.o iz Zagreba koja je na našu zamolbu za donaciju…

Donacije

Udrugu BOSINO možete donirati putem Keks Pay aplikacije koja omogućuje brzo, jednostavno i sigurno slanje uplata bez naknada.

Aplikaciju mogu besplatno preuzeti i koristiti svi građani neovisno o tome u kojoj banci imaju otvoren račun.

Skeniranjem QR koda kroz Keks Pay aplikaciju možete brzo i jednostavno donirati, potrebno je upisati samo željeni iznos koji ćete donirati.