Predavanje o sigurnosti u prometu za starije osobe

30/04/2012

Dana 27.04.2012 godine sa početkom u 9:30, vukovarska udruga Brigu o starim i nemoćnim osobama ‘’BOSINO'’ u saradnji sa PP Vukovar za svoje korisnike Kluba 60+ organizirala je predavanje na temu sigurnosti starih i nemoćnih osoba u prometu.

Predavanje je održao policijski službenik za sigurnost i prevencijucestovnog prometa Nevenko Čepo. Cilj predavanja je, kako ističe Čepo, dodatnom edukacijom utijecati na smanjenje broja stradalih, budući da su stari i nemoćni naugroženija skupina učesnika u prometu.

Predsjednik ‘’Bosina'’ Nenad Manojlović je podsijetio kako Udruga svojim dijelovanjem podiže kvalitetu života starih, nemoćnih i osobama sa invaliditetom na području Vukovarsko-srijemske županije punih 12 godina te da su ovakva i slična predavanja vrlo učestala. Ukupno je bilo prisutno 12 članova Kluba 60+, 3 djelatnike te predsjednik i zamjenica predsjednika udruge.

11/10/2022
Prikupljanje donacija za službeni automobil

Udruga BOSINO posjeduje stari automobil ( Citroen Saxo ) iz 2003 godine sa pređenih 350 000 km. Na…

08/08/2022
Donacija

Zahvaljujemo se na traženoj donaciji tvrtke Sedra Rail d.o.o.koja je pomogla radu udruge i našim…

09/05/2022
DONACIJE UDRUZI BOSINO

Zahvaljujemo se tvrtkama … VODOPRIVREDA SPLIT, d.d. SOLIN (500,00 kn) ELCON GERAETEBAU D.O.O.

Donacije

Udrugu BOSINO možete donirati putem Keks Pay aplikacije koja omogućuje brzo, jednostavno i sigurno slanje uplata bez naknada.

Aplikaciju mogu besplatno preuzeti i koristiti svi građani neovisno o tome u kojoj banci imaju otvoren račun.

Skeniranjem QR koda kroz Keks Pay aplikaciju možete brzo i jednostavno donirati, potrebno je upisati samo željeni iznos koji ćete donirati.